Båtdynor Stockholm

Vi utför tillverkning och omklädsel av båtdynor, båtstolar och båtsoffor till fritidsbåtar i Stockholm. Vill du klä om dynorna själv så är du välkommen till vår butik för att välja ut ett passande tyg.

Kunders omdömen

Väldigt bra utfört arbete. Väldigt proffsigt och stor förståelse för påverkan för restaurangen. Plockade bort under icke öppettid och satte tillbaka på en tid som passade oss. Rekommenderas
Thomas Brejding Restaurang Pig & Whistle, söderhallarna
Lämnade in en fåtölj som min mormor haft. Gick snabbt och blev jättefin! Lagt tid på detaljer så som knappar passade i mönstret och välgjort arbete. Mycket nöjd med resultatet.
Annika Kristoffersson
Tack Anders för ett toppen bra hamnkapell till vår Flipper 630 DC! Proffsigt arbete in i minsta detalj. Överträffade mina förväntningar med "bra att ha" funktioner som jag inte ens visste att man kunde få. Jag kommer att rekommendera dig till alla mina vänner.
Peter Ryner

Du har en bra hantverkare med dig hela vägen

Nytillverkning av båtdynor

Nya båtdynor ger en lyxig känsla i båten och förhoppningsvis en bra sömn, så man orkar med båtlivet till fullo. Välkommen till vår butik och välj ett passande.

Omklädsel av båtstolar och båtsoffor

Vi klär om alla modeller av båtstolar och soffor. Vi har ett stort sortiment av klädselmaterial som konstläder, dynväv m.m.

Omklädsel av båtdynor.

Vi klär om båtdynor med bra resultat förutsatt att stoppningen inte helt tappat form och stuns. Det förbättrar inredningen med nytt tyg i passande färg. Vi har en hel del båtmässiga tyger att välja bland. Maila en fråga på omklädsel av båtdynor, så svarar vi med pris och leveranstid.

Tyger och material till båtdynor

Vi säljer även tyger och material till båtdynor.

Bilder på några omklädslar

Omklädsel av båtstolar med blå kederlister.
Båtdynor. Stockholm.
Omklädsel av båtstolar och soffor
Omklädsel av båtstolar. Stockholm.
Omklädsel av båtdynor

AL-Inredningar

Sofielundsplan 44, Johanneshov

Telefon: 08-6481212

Mobil: 070-4002229

Arbetstider: Vardag 9-17.

Lunch 11-13

Ibland är vi ute på jobb,

så ring helst innan besök i butiken.

Tapetserare-föreningens logo.

Här kan du skicka beskrivning på arbetet som du vill ha utfört.

Klicka här